Laden wat je beweegt.

"CHARGE FOR THE CHANGE" is het motto voor e-mobiliteit van Weidmüller. Onze experts houden zich bezig met de vragen die onze tijd letterlijk in beweging brengen: Hoe ziet de eenvoudige instap in e-mobiliteit eruit? Hoe kunnen we als gemeenschap in de toekomst "groen" en klimaatvriendelijk opladen? Hoe kunnen we de beschikbare energie zo goed mogelijk gebruiken? Hoe voorzien we eigenaars, huurders, klanten en werknemers van voldoende oplaadpunten?

We hebben niet één antwoord op alle vragen. Maar als familiebedrijf met een pioniersgeest en meer dan 170 jaar ervaring in elektrotechniek zijn wij uw partner om samen antwoorden te vinden.

Intersolar Europe - Ontvang je gratis ticket!

Wil je PV-systemen of opladers sneller, veiliger en moeiteloos installeren? Dat is mogelijk met onze product-highlights! Maak kennis met onze oplossingen voor slimme installatie op Intersolar 2024.

We geven je graag een gratis beursticket.

Onze oplossingen voor e-mobiliteit

LAAD je community

LAAD je community

Laadpunten delen in een gemeenschap, of het nu gaat om een appartementencomplex, een bedrijfsgebouw of een hotel - geen probleem met onze oplossingen.

LAAD hernieuwbare energie

LAAD hernieuwbare energie

Laad overtollige energie van het PV-systeem direct in de EV: eenvoudige realisatie van PV-surplus laden met de AC SMART.

CHARGE-expertise

CHARGE-expertise

Met een pioniersgeest en meer dan 170 jaar ervaring in elektrotechniek zijn wij je partner voor duurzame laadoplossingen.

LAAD je accu op

LAAD je accu op

Met de AC SMART-app kun je je elektrische auto opladen volgens je eigen behoeften en zonder onderbreking. Maak optimaal gebruik van je oplaadtijd: met onze oplossingen kun je vertrouwen op een soepel laadproces, je eigen accu opladen en snel weer de weg op.

LAAD je netwerk op

LAAD je netwerk op

Eenvoudige installatie en integratie van backends, omvormers en bidirectionele meters en laadbeheer voor meerdere oplaadpunten. in ons servicegebied hebben we alle documentatie voor planners en installateurs.

Nieuws en hoogtepunten

Uitstekende duurzaamheid: Weidmüller ontvangt een gouden beoordeling van EcoVadis

EcoVadis beoordeling

Weidmüller werd geëerd met de EcoVadis Gold Medal voor zijn inzet op het gebied van duurzaamheid. De huidige beoordeling plaatst Weidmüller in de top 3% van de bedrijven die door EcoVadis worden beoordeeld in zijn industrie, de productie van elektronicacomponenten en printplaten.

Laden om te veranderen: PV-zonne-energie opladen voor een duurzame toekomst

Met onze laadboxen AC SMART VALUE en AC SMART ADVANCED kan het PV-surplus laden eenvoudig worden geïmplementeerd. Of het nu gaat om directe communicatie tussen de EV-lader en de omvormer of met behulp van een bidirectionele meter: wij hebben de juiste oplossing voor je. Met onze app kun je vervolgens eenvoudig bepalen welk soort vermogen je op elk moment wilt opladen.

Onze e-mobiliteit highlights kort uitgelegd

Onze e-mobiliteit highlights kort uitgelegd

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Michaela Amedick (hoofd Product Management) en Christian Deppermann (Business Development Manager) geven een overzicht van onze producthoogtepunten voor e-mobiliteit op de Hannover Messe 2023.

Bekijk het nu!

Service voor e-mobiliteit

FAQs: Veelgestelde vragen over laadinfrastructuur

We beantwoorden deze en andere veelgestelde vragen over laadinfrastructuur en laadboxen in ons e-mobility servicegebied.

Profiteer van ons uitgebreide ondersteuningsaanbod. Wanneer je hulp nodig hebt bij het gebruik van de e-laadstations van Weidmüller, vind je hier alle informatie die je nodig hebt, of het nu gaat om videotutorials, downloads, instructies of hulp via onze chat.

Downloads

Alle informatie over onze oplossingen voor laadinfrastructuur en e-mobiliteit kan hier worden gedownload. Verdere technische informatie zoals firmware-updates en configuratie-instructies vind je in ons servicegebied en in de online catalogus.

Zoek je distributeur

Onze producten voor laadinfrastructuur worden verkocht via gespecialiseerde distributeurs. Hier vind je eenvoudig je dichtstbijzijnde dealer met behulp van de stad- of postcodezoekfunctie.

Klaar voor de CHANGE? Neem dan contact met ons op!

Samen de energietransitie aanpakken en de uitbreiding van elektromobiliteit stimuleren. Of je nu op zoek bent naar de juiste EV-lader, pf je laadbeheer voor meerdere laadpunten wilt implementeren of je auto wil opladen met je eigen PV-stroom. We kijken uit naar je aanvraag!

Charles Preeker

Product Specialist Cabinet Products, Connectivity Consultant

* Required fields

* Required fields