Gratis download

Gratis download

Gratis download

Ontdek nu de Weidmüller Configurator (WMC) en profiteer van de voordelen.

Digitale engineering van het volgende niveau - intuïtief, ongecompliceerd, snel

Maak je configuratie op basis van 11.000 digitale Weidmüller-producten

Als software-oplossing biedt de Weidmüller Configurator niet alleen ondersteuning voor afzonderlijke stappen, maar voor de paneelbouw als een volledig, naadloos proces, waarbij een brug wordt gebouwd van de planning tot en met operationeel bedrijf.

  • Minimalisatie van storingen
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Eenvoudige documentatie
  • Meer flexibiliteit in je projectplanning

Goede redenen voor de Weidmüller Configurator

null
Van het idee tot de uiteindelijke oplossing

Bewezen configuratieontwerpen in 3D

De geïntegreerde plausibiliteits- en collisiecontrole met de volledige digitale documentatie zorgt ervoor dat je 100% op je configuratie kunt vertrouwen

Naadloze E-CAD integratie

Geïntegreerde interfaces maken de eenvoudige uitwisseling van productgegevens tussen de WMC en alle gangbare engineeringtools, zoals Zuken E³ of EPLAN Electric P8, mogelijk.

Interfaces voor geautomatiseerde productie

Voor de verdere montage, het labelen met M-Print® PRO en de bekabeling levert de WMC alle digitale informatie die nodig is voor een volledige procesautomatisering. Hierdoor kunnen we Fast Delivery Service bieden

Gegevens gebaseerd op industriestandaard ECLASS

Gebruik digitale productinformatie op basis van de geavanceerde ECLASS-standaard: van hoge kwaliteit en toekomstbestendig.

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Als je vragen heb die niet via de documentatie of de handleiding kunnen worden beantwoord, kun je ons ondersteuningsteam ook per e-mail contacteren. Gelieve de versie van het WMC en een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van het probleem aan te geven.

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Ontdek de hoogtepunten op onze virtuele beurs. Bekijk de digitale beurswereld van Weidmüller en kom meer te weten over de onderwerpen Smart Factory, oplossingen voor de werkvloer, end-to-end verbindingen en interfaces, laadinfrastructuur voor elektromobiliteit en spannende productinnovaties.