Onze service-expertise voor uw wensen

Hier vindt u alle service- en ondersteuningsaanbiedingen voor onze oplossingen en producten.

Onze service-expertise voor uw wensen

Plaats je aanvraag

Je hebt een offerte, hulp of meer informatie nodig, vul het formulier in en wij helpen je met je wensen.

Ondersteuning

Ontvang snelle en intuïtieve ondersteuning om onze producten optimaal te benutten in je toepassing. In ons nieuwe Support Center kun je zoeken of navigeren naar de vele toepassingsnotities, productinformatie, video tutorials of softwaredownloads van onze producten.

Digitale bestelopties

Aanschaf gemakkelijk gemaakt

Vind en selecteer eenvoudig de producten die je nodig hebt, met handige bestelopties: als je partner in Industrial Connectivity weten we wat telt bij de aanschaf. Daarom bieden wij je diverse mogelijkheden om producten bij ons te bestellen en je inkoopprocessen te optimaliseren om aan je individuele wensen en je workflow te voldoen. De keuze is aan jou.

De functies van de automatiseringstechnologie worden complexer in een mondiaal georiënteerde wereld die te maken heeft met ambitieuze doelstellingen op het gebied van energie-efficiëntie en slimme productie. Wij zijn uw gelijke partners voor de beste verbindingen in Industrial Connectivity. Onze persoonlijke ondersteuning beantwoordt alle vragen betrouwbaar en vakkundig. Tijdens de planning, installatie of werking is ons service- en ondersteuningsaanbod uw beste metgezel. Kortom: de wereldwijde service van Weidmüller combineert onze expertise met uw wensen.

Op maat gemaakte producten

Wij ondersteunen het proces voor uw aangepaste producten. Naast geassembleerde contactstrips en aangepaste en geassembleerde behuizingen, bieden wij ook een enorm scala aan andere maatwerkoplossingen.

Of het nu gaat om een gedrukte marker, een geassembleerde en afgesloten kabel of compleet geassembleerde behuizingen en klemmenrails. Deze laatste zijn zelfs binnen vijf dagen na bestelling beschikbaar via onze Fast Delivery Service.

Customised products and engineering support

Benefit from our comprehensive advice for the technical implementation of your planned design. With our engineering software Weidmüller Configurator you can directly order your configured product or use our Fast Delivery Service for machined and assembled enclosures or terminal rails.

Contact

Contact

* Required fields