Duurzaamheid

Familiebedrijf met ondernemersverantwoordelijkheid

Duurzaamheid

Weidmüller duurzaamheidsverslag

Het uitgangspunt dat onze bedrijven verantwoordelijkheid dragen voor de duurzaamheid wordt weerspiegeld in ons duurzaamheidsverslag, dat elk jaar wordt bijgewerkt. Het duurzaamheidsverslag is online beschikbaar in het Duits en Engels.

Wij nodigen je uit om een overzicht van duurzaamheid bij Weidmüller te krijgen en onze toewijding te volgen. Wij staan open voor je feedback en vragen over onze vrijwillige duurzaamheidsrapportage.

Duurzaamheidsbrochure

Vele wegen leiden naar een duurzame toekomst. Je moet ze gewoon inslaan. In onze nieuwe duurzaamheidsbrochure geven we een kort en kleurrijk overzicht van waar we voor staan, wat we doen en hoe we nu al een belangrijke bijdrage leveren. De brochure is digitaal, interactief en zal in de toekomst worden bijgewerkt met nieuwe en interessante onderwerpen.

Gouden beoordeling van EcoVadis

We kregen de gouden medaille van EcoVadis voor onze toewijding aan duurzaamheid. Met deze prestatie behoren we tot de top 3 procent van bedrijven in onze branche die door EcoVadis zijn beoordeeld.

CSR Award OWL 2024

We hebben de CSR Award OWL ontvangen voor onze holistische sociale, duurzame en culturele inzet op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid.