Technische gegevens

Voor een snelle integratie van onze producten in je ontwerp zijn er veel digitale productgegevens voor technische systemen zoals EPLAN, Zuken E3.series, WSCAD en vele andere beschikbaar.

Technische gegevens

AmpereSoft

Over AmpereSoft

AmpereSoft GmbH biedt u beproefde, fabrikant-onafhankelijke en proces-georiënteerde softwaretools voor efficiënte en betrouwbare engineering en voor geoptimaliseerde processen voor master data management. Profiteer van oplossingen die voldoen aan de eisen van vandaag en morgen en van adviesdiensten op basis van vakkennis die is opgedaan door tientallen jaren ervaring in de branche.

Ons ToolSystem optimaliseert uw processen met een snelle configuratie van complete switchapparatuur, flexibele offerteberekening, standaard temperatuurberekening conform DIN EN 61439-1, praktijkgerichte detailengineering en uitgebreide functies voor het onderhoud van materiaalgegevens, bijv. voor ETIM, ECLASS Advanced.

Weidmüller-productgegevens voor MatClass

Verken de AmpereSoft-website en download de productgegevens via de onderstaande links.

AUCOTEC

About AUCOTEC

AUCOTEC ontwikkelt engineering-software voor de gehele levenscyclus van machines, installaties en mobiele systemen - met meer dan 35 jaar ervaring. De oplossingen van AUCOTEC variëren van stroomdiagrammen tot besturing en elektrotechniek in grootschalige fabrieken tot modulaire bedradingssystemen in de auto-industrie.

AUCOTEC-software wordt over de hele wereld gebruikt. Naast het hoofdkantoor in Isernhagen, nabij Hannover, behoren nog zes andere Duitse locaties tot de AUCOTEC-groep, die ook dochterondernemingen heeft in China, India, Zuid-Korea, Nederland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Zweden, Noorwegen en de VS. Daarnaast zorgt een wereldwijd partnernetwerk voor lokale ondersteuning over de hele wereld.

Weidmüller-productgegevens voor Engineering Base

Met de importinterface voor productgegevens kun je gegevens in "EPLAN Electric P8"-formaat overbrengen naar Engineering Base.

Verken de AUCOTEC-website via de onderstaande link.

CADENAS

Over CADENAS

CADENAS is een van de toonaangevende softwarefabrikanten op het gebied van Strategic Parts Management (PARTsolutions) en Electronic CAD Product Catalogs (eCATALOGsolutions).

Met maatwerk is CADENAS de schakel tussen de componentfabrikanten met hun producten en de klanten.

Weidmüller-productgegevens in Part Community

Verken de CADENAS-website en download de productgegevens via de onderstaande links. Voorbeeld formaten:

  • STEP
  • DXF
  • DWG

ECLASS

Over ECLASS

Voor elektronische en geautomatiseerde gegevensuitwisseling is het gebruik van een "gemeenschappelijke taal" - die niet alleen door mensen, maar ook door machines wordt begrepen - absoluut noodzakelijk.

Met ECLASS is hiervoor een wereldwijd erkende en normconforme standaard beschikbaar. ECLASS maakt uniforme classificatie en ondubbelzinnige beschrijving van producten en diensten in de gehele waardeketen mogelijk in alle industrieën - van ontwikkeling en distributie tot verwijdering. Met ruim 45.000 productklassen en meer dan 20.000 kenmerken heeft ECLASS zich internationaal gevestigd. . Door gebruik te maken van de ECLASS-standaard kunnen interne bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en kan de samenwerking met zakelijke partners efficiënter worden gemaakt.

ECLASS is ontwikkeld door het gelijknamige ECLASS e.V., opgericht in 2000. Als non-profitorganisatie wordt de vereniging ondersteund door leden van bedrijven, verenigingen en instellingen uit de meest uiteenlopende sectoren van industrie en handel. Hun gemeenschappelijke doel is om de ECLASS-standaard uit te breiden in overeenstemming met de huidige en toekomstige marktvereisten en om de internationale toepassing ervan te bevorderen.

Weidmüller-productgegevens in BMEcat-format

Verken de ECLASS-website via de onderstaande link.

Neem contact met ons op voor meer productgegevens.

EPLAN

Over EPLAN

EPLAN biedt software en diensten voor alle aspecten van engineering op het gebied van elektrotechniek, automatisering en mechatronica. Het bedrijf ontwikkelt een van 's werelds toonaangevende softwareoplossingen voor de bouw van machines, installaties en behuizingen. EPLAN is ook de ideale partner voor het vereenvoudigen van uitdagende engineeringprocessen. Gestandaardiseerde en aangepaste ERP- en PLM/PDM-interfaces zorgen voor consistente gegevens in de hele waardeketen. Werken met EPLAN betekent onbeperkte communicatie in alle technische disciplines.

Weidmüller-productgegevens voor EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Panel

Verken de EPLAN-website en download de productgegevens via de onderstaande links of via de online catalogus van Weidmüller.

etap

Over ETAP (voorheen IGE+XAO)

Al meer dan 35 jaar is de IGE+XAO Group een software-uitgever die een reeks Computer Aided Design (CAD)- en Product Lifecycle Management (PLM)-software ontwerpt, produceert, verkoopt en ondersteunt, die is toegespitst op het hele elektrotechnische proces, van definitie en ontwerp tot productie en onderhoud. Twenty IGE+XAO-vestigingen en -vertegenwoordigers in meer dan 50 landen ondersteunen meer dan 40.000 klanten met meer dan 90.000 licenties wereldwijd. In 2023 trad IGE+XAO toe tot ETAP, een wereldleider in software oplossingen voor elektrische systemen.

SEE (Software for Electrical Engineering) is een intuïtieve CAD-softwaresuite die voldoet aan alle behoeften op het gebied van elektrisch ontwerp en productie. SEE maakt nu deel uit van ETAP's toonaangevende portfolio van softwareoplossingen voor elektrische systemen, van ontwerp en engineering tot bediening en onderhoud

Weidmüller-productgegevens voor SEE-software

Verken de website van IGE+XAO via de onderstaande link en download de productgegevens in het gegevensportaal van IGE+XAO SEE Webcatalogus na het verkrijgen van toegang door aanschaf van SEE Electrical.

SDProget

Over SDProget

SDProget is een van de toonaangevende Italiaanse bedrijven voor het ontwerpen en ontwikkelen van CAD-software voor de elektrische sector.

SPAC Automazione is een CAD/CAE-oplossing voor het elektrisch ontwerpen van industriële automatisering en speciale machines. Het is een professioneel ontwerpsysteem, hooggeautomatiseerd en flexibel. Met name wordt de gebruikers maximale productiviteit geboden bij het ontwerpen van elektrische systemen voor industriële automatisering.

Weidmüller-productgegevens voor SPAC Automazione

Verken de SDProget-website via de onderstaande link en krijg toegang tot de productgegevens na aankoop van SPAC Automazione.

SISTEMA

Over SISTEMA

SISTEMA (Safety of Controls on Machines) is ontworpen om u te helpen de veiligheid te evalueren in overeenstemming met DIN EN ISO 13849-1. Deze software wizard wordt aangeboden door het Instituut voor Arbeidsveiligheid en Gezondheid van de Duitse wettelijke ongevallenverzekering (IFA) en biedt ontwikkelaars en auditors van veiligheidsgerelateerde machinebesturingseenheden de mogelijkheid om besturingscomponenten in de afzonderlijke architecturen te simuleren en de betrouwbaarheidswaarden automatisch te berekenen.

Weidmüller-productgegevens voor SISTEMA

De SISTEMA-bibliotheek integreert alle actuele karakteristieke gegevens van de veiligheidscomponenten van Weidmüller in de softwarewizard.

Verken de IFA-website en SISTEMA Software Assistant via de onderstaande links en download de productgegevens.

WSCAD

Over WSCAD

WSCAD biedt snelle en betrouwbare engineering-oplossingen met een sensationele prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende waarde voor het ontwerp van elektrische schema's en besturingen, stroomdiagrammen, de lay-out van panelen en behuizingen, leidingen en instrumenten, gebouwautomatisering en elektrische installaties. De modulaire en schaalbare softwaresuite helpt ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven hun productontwikkelingsproces te versnellen, de engineeringkosten aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit te verbeteren. Standaardisatie, hergebruik en automatisering versnellen de engineering- en ontwerptijd aanzienlijk en zorgen voor een hogere kwaliteit. Aanvullende WSCAD Global Business Services zoals engineering en migratiecontrole, workflow-integratie, advies, training of het digitaliseren en importeren van papieren documentatie en E-CAD-formats van derden ronden het productassortiment af.

Elektrotechnisch ontwerpers en ingenieurs besparen enorm veel tijd en verbeteren de kwaliteit door de nieuwste en geteste productonderdelen te importeren in hun schematische ontwerpen. Gebruikers kunnen profiteren van het downloaden van de gegevens van onze producten. Ze zijn ook beschikbaar op wscaduniverse.com, met meer dan 1,2 miljoen gegevens van meer dan 125 fabrikanten de grootste onderdelen- en symbolenbibliotheek voor elektrische CAD voor zowel WSCAD- als EPLAN-gebruikers zonder kosten.

Weidmüller-productgegevens voor WSCAD

Verken de website van WSCAD en download de productgegevens in verschillende ECAD-formaten via de onderstaande links.

Zuken

Over ZUKEN

Zuken werkt wereldwijd samen met toonaangevende bedrijven om hun elektrische en elektronische engineering ontwerp en gerelateerde productieprocessen te optimaliseren door het leveren van toonaangevende software en adviesdiensten.

De unieke combinatie van bewezen ervaring, technologische expertise en wendbaarheid van het bedrijf zorgt voor optimale oplossingen.

Zuken's transparante werkwijze en het geloof in integriteit in alle aspecten van het bedrijfsleven leiden tot langdurige en succesvolle samenwerkingsverbanden met klanten.

De sterke marktpositie van Zuken wordt versterkt door een gevestigde positie in de industrie met meer dan 30 jaar ervaring en een solide financiële basis. Als stabiele multinational, genoteerd aan Tier 1 van de Tokyo Stock Exchange, is Zuken in staat om zich te blijven richten op het zijn van een lange termijn innovatie- en groeipartner.

De zekerheid van een investering door de samenwerking met Zuken wordt verder versterkt door de mensen van het bedrijf - de basis van het succes van Zuken. De mensen van Zuken zijn afkomstig uit een breed scala aan industriesectoren, gespecialiseerd in vele verschillende disciplines en geavanceerde technologieën, en zijn in staat om de unieke eisen van elk bedrijf te begrijpen.

Weidmüller-productgegevens voor Zuken E3.series

Verken de website van Zuken en download de productgegevens via de onderstaande links.

Met het downloaden van de gegevens accepteert de gebruiker Weidmüller's gebruiksvoorwaarden

Weidmüller streeft ernaar om haar producten voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Wij behouden ons daarom het recht voor om producten te leveren die - in de zin van verbetering - kunnen afwijken van de in de productgegevens vermelde producten. Gebruikers worden verzocht om altijd een bevestiging te vragen van de respectievelijke specificaties. Onder geen enkele omstandigheid kan Weidmüller verantwoordelijk worden gehouden voor misbruik van productgegevens. De verantwoordelijkheid voor de keuze van de apparaten en de aanname van de waarden voor de berekening ligt uitsluitend bij de gebruiker.