Het nemen van verantwoordelijkheid.

Het nemen van verantwoordelijkheid.

Kansen bij Weidmüller Benelux

Stage lopen

Of je nu beroepservaring wilt opdoen door middel van een stage, theorie met praktijk wilt combineren of je scriptie wilt schrijven over een onderwerp uit ons bedrijf - Weidmüller biedt je tal van mogelijkheden en spannende opdrachten in vele disciplines.

We kijken er naar uit om toegewijde mensen te ontmoeten die ons bedrijf verrijken met het initiatief en de vreugde van persoonlijke verantwoordelijkheid. Maak van de gelegenheid gebruik om je kennis uit te breiden en je vaardigheden effectief te ontwikkelen.

Soorten stages

Of je nu beroepservaring wilt opdoen door middel van een stage of theorie met praktijk wilt combineren - Weidmüller biedt je tal van mogelijkheden en veelzijdige opdrachten in meerdere disciplines.

We kijken er naar uit om gemotiveerde mensen te ontmoeten die ons bedrijf verrijken met frisse, nieuwe ideeën. Maak van de gelegenheid gebruik om je kennis uit te breiden en je vaardigheden effectief te ontwikkelen.

Bij Weidmüller Benelux heb ik de kans gekregen om mijn volle potentieel te benutten en kreeg ik de ruimte om mijn ideeën in de praktijk toe te passen.

Olivier de Zeeuw

Beschikbare vacatures

Stage lopen bij Weidmüller heeft een tal van voordelen; je werkt met ervaren collega’s, krijgt de ruimte voor initiatief, ontwikkeling en wordt met zorg begeleid!

Feel free to connect

Sheila Bezuur

Management Assistant & HR-Coördinator

sheila.bezuur@weidmueller.com