De makkelijke weg naar IIoT - Maximale efficiëntie door intelligent gebruik van gegevens

De makkelijke weg naar IIoT - Maximale efficiëntie door intelligent gebruik van gegevens

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

De gemiddelde fabriek genereert elke dag een indrukwekkende 1 terabyte aan gegevens, maar minder dan 1 procent hiervan wordt daadwerkelijk winstgevend gebruikt. Er ligt een onbenut potentieel van 99% te wachten om machines efficiënter te maken en storingen beter te voorspellen.

Wat is de eenvoudigste manier om te beginnen? En hoe kunnen gegevens worden omgezet in echte toegevoegde waarde?

Bekijk onze korte animatie voor meer informatie en ga aan de slag om je gegevens efficiënt te gebruiken.

IIoT: Feiten, cijfers en gegevens

IIoT: Ons aanbod

Of het nu gaat om energie-management, optimalisatie van het proces, monitoring van de conditie, externe toegang of voorspellend onderhoud: de toepassingsvoorbeelden op het gebied van IoT zijn divers.

Als enabler bieden we een uitgebreid, geïntegreerd modulair systeem en state-of-the-art componenten die de realisatie van een grote verscheidenheid aan use cases mogelijk maken, zowel in greenfield- als in brownfield-toepassingen.

We dringen door tot alle niveaus van gegevens, van gegevensverwerving tot gegevensanalyse - "van gegevens naar waarde". Onze portfolio omvat hardware, software, cloudtoepassingen en de bijbehorende diensten.

Onze diensten omvatten in het bijzonder de niveaus van gegevensverwerving, voorverwerking en controle van gegevens, datacommunicatie en visualisatie en analyse van gegevens. Met onze expertise op het gebied van IIoT zijn wij je betrouwbare partner voor het verhogen van de efficiëntie en het creëren van duurzame toegevoegde waarde.

IIoT: Gebruikssituaties

IIoT: Portfolio

Gegevensverzameling

Gegevens betrouwbaar vastleggen Toegang bieden tot waardevolle gegevens en informatie in greenfield- en brownfield-toepassingen

Voorverwerking en controle van gegevens

Gegevens lokaal voorverwerken met IoT edge-technologie Toegang creëren tot waardevolle gegevens en informatie in greenfield- en brownfield-toepassingen

Gegevenscommunicatie

Transportgegevens die betrouwbaar gebruik maken van de netwerkinfrastructuur Waardevolle informatie van de installaties beschikbaar stellen aan de IT-systemen.

Visualisatie en analyse van gegevens

Toegevoegde waarde creëren door gegevensanalyse Concrete toegevoegde waarde in je gebruiksscenario bereiken met data-driven, digitale services

Je ticket naar de wereld van digitale diensten

Ons cloud-gebaseerde platform is uw ticket naar de wereld van digitale diensten van Weidmüller, en de intuïtieve en toekomstbestendige tool voor uw weg naar Industrial IoT. Realiseer je use cases eenvoudig, consistent en zonder relevante voorkennis, dankzij de perfecte interactie tussen platform, apparaten en diverse softwarediensten. Als een open, modulair en perfect integreerbaar systeem is het platform je enabler voor een breed gamma van gebruikssituaties. Verhoog je efficiëntie en ontketen je volledige innovatiepotentieel met easyConnect.