Op weg naar samenwerking

In ons streven naar uitmuntendheid moeten wij netwerken en nieuwe ecosystemen openen. Ons doel is voortdurend een netwerk te ontwikkelen van competente partners op het gebied van elektrificatie, automatisering en digitalisering.
Met een brede ervaring en een brede technologische en toepassingskennis staat deze gemeenschap te popelen om onze klanten de beste ondersteuning te bieden.

Wij geloven in samenwerking, innovatie en vertrouwensrelaties om duurzame bedrijfsontwikkeling te creëren voor alle betrokkenen.

Maak deel uit van een sterke gemeenschap!

Samenwerking

Samenwerking

Deel uitmaken van een wereldwijd netwerk, persoonlijke vertrouwensrelaties aangaan, competenties en ervaringen delen

Innovatie

Innovatie

Goed voorbereid op IIoT-uitdagingen en toegerust om de juiste weg in te slaan in de digitale transformatie

Vertrouwde relaties

Vertrouwde relaties

Bouwen aan langdurige persoonlijke relaties binnen een groeiende gemeenschap van deskundigen

Premium Support

Premium Support

Profiteer van je netwerkpartnerschappen via uitgebreide training, technische en verkoopondersteuning

Duurzaamheid

Duurzaamheid

De juiste producten, de technologieën, de oplossingen en de partners voor rendabele en duurzame bedrijfsontwikkeling

Neem deel aan onze partnerprogramma's

SOLUTION PARTNER

In de verschillende industriesegmenten verschillen de produktiestrategieën en de technische uitvoering daarvan tussen machinebouwers, fabrikanten of logistieke leveranciers. Taken zoals engineering, softwareontwikkeling, assemblage, inbedrijfstelling en onderhoud, moeten worden ondersteund door betrouwbare en ervaren partners.

Om de beste oplossingen op het gebied van industriële automatisering & IoT, energiebeheer en industriële analyse te kunnen bieden, garanderen effectieve partnerschappen met lokale leveranciers van oplossingen een perfecte afstemming op de verwachtingen van de eindklant. Wij breiden ons Solution Partner Network voortdurend uit. Wil je meedoen?

Neem contact op met onze Solution Partner-expert

TECHNOLOGIEPARTNER

Met de klant in het middelpunt van onze aandacht blijven wij alert op de juiste combinaties van technologieën, architecturen en producten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve technologiepartners die ons portfolio kunnen diversifiëren zodat het vandaag werkt en past bij toekomstige behoeften van de industrie. Weidmüller bouwt aan een breed Technology Partner netwerk om digitalisering gemakkelijker te maken. Wil je er deel van uitmaken?

Neem contact op met onze Technology Partner expert

ONDERWIJS PARTNER

Onder andere de Weidmüller Academie biedt verschillende trainingen op het gebied van Industrial IoT voor partners, klanten, universiteiten en technische scholen.

Of u nu gewoon uw installaties in het Industriële IoT wilt inpassen, toegang tot waardevolle gegevens nodig hebt of nieuwe, datagestuurde diensten wilt aanbieden, de weg naar het Industriële IoT hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze praktische IIoT webinars of vraag naar specifieke trainingen over onze producten en oplossingen.

Als pionier in de industrie nodigen wij je uit om deel te nemen aan het ontwerp van de technologieën van morgen en samen toekomstige ingenieurs voor te bereiden op deze opwindende en uitdagende wereld. Je bent een onderzoeksinstelling of universiteit en bent geïnteresseerd in samenwerking met ons. Neem contact met ons op.

Profiteer van een uitgebreid product- en oplossingspakket

  • Met industriële IoT-oplossingen: of er toegang tot waardevolle gegevens vereist is of dat er nieuwe, gegevensgestuurde diensten moeten worden gegenereerd. We stellen onze klanten in staat om op een gemakkelijke manier van data naar waarde te gaan.
  • Met automatisering en software: zodat je zaken kunt versnellen. We denken integraal om je processen efficiënter en handiger te maken.
  • Met elektronica: Want elektronica is de kern van je automatiseringstechniek. Wij bieden intelligente producten die voortkomen uit het beste onderzoek en optimale ontwikkeling.
  • Met connectiviteit: Omdat goed ontworpen verbindingen je efficiëntie verhogen. Onze producten creëren toegevoegde waarde bij de planning, installatie en werking.

Perfecte aanvulling

Advies en ondersteuning - Weidmüller IIoT and Automation Partner Network

* Required fields