Weidmüller Webshop

Uw voordelen op een rijtje

Om je een meer persoonlijke en intuïtieve ervaring te bieden, hebben we onze webshop opnieuw ontworpen. Vanaf nu kun je nog eenvoudiger en sneller te werk gaan, onafhankelijk van het eindproduct. Het maakt niet uit of je informatie over prijzen nodig hebt, levertijden wilt controleren of een bestelling wilt plaatsen - onze webwinkel heeft alle informatie die je nodig hebt.

Intuïtieve bediening en modern design

Intuïtieve bediening en modern design

Blader door onze productcatalogus met het complete Weidmüller assortiment.

Check de prijzen en de beschikbaarheid

Check de prijzen en de beschikbaarheid

Controleer je persoonlijke prijzen voor elk product na het inloggen, evenals de beschikbaarheid en de levertijd voor de gewenste hoeveelheid van elk besteld artikel.

Ordertemplates

Ordertemplates

Creëer ordertemplates om terugkerende aanvragen nog sneller te verwerken.

Orderhistorie

Orderhistorie

Ontvang gedetailleerde informatie over al je bestellingen.

Track & Trace

Track & Trace

Een eenvoudige tracering van individuele bestelartikelen is zeer eenvoudig.

CSV import

CSV import

Je kunt eenvoudig een CSV-bestand uploaden om je bestelling aan te maken.

Blader door onze productcatalogus met het complete Weidmüller assortiment. Alle procedures en het betaal- en bestelproces zijn snel, betrouwbaar en eenvoudig te hanteren.

Hans Schel, Manager Operations Benelux

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Hans Schel

Manager Operations Benelux

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

* Required fields