Diverse gebruiksscenario's van toegang op afstand tot AutoML

Diverse gebruiksscenario's van toegang op afstand tot AutoML

easyConnect is het ticket naar de wereld van digitale diensten van Weidmüller. Onze focus ligt in eerste instantie op Industrial IoT, en onze diensten zijn gebouwd om verschillende use cases mogelijk te maken, van toegang op afstand tot AutoML. Als Industrial Service Platform zal easyConnect in de loop der tijd voortdurend groeien en diverse diensten aanbieden voor Industrial IoT en daarbuiten.

Device Management I Asset Management I Data Visualization I Remote Access I AutoML

Apparaatbeheer

Het toevoegen en beheren van met de cloud verbonden apparaten is meestal de eerste stap in een industriële IoT-gebruikssituatie. Met de service voor apparaatbeheer kunt u nieuwe apparaten toevoegen, apparaatinformatie beheren, connectoren op apparaten activeren en de online-status van de apparaten bekijken. Verschillende Weidmüller apparaten zoals u-control kunnen worden aangesloten op easyConnect.

Apparaatbeheer
 • Overzicht en beheer van aangesloten apparaten
 • Beheer van connectoren (of "vaardigheden") op de toestellen
 • Inzicht in de gezondheidsstatus van de apparaten

Beheer van bedrijfsmiddelen

De asset management service is een modelleringsinstrument waarmee gebruikers hun activa en processen kunnen modelleren en deze kunnen koppelen aan relevante tijdreeksgegevens. Een fabrieksdirecteur kan bijvoorbeeld een model willen maken van een fabriek, bestaande uit verschillende productielijnen die elk uit meerdere machines bestaan. Het beheer van de activa stelt de gebruikers in staat specifieke opstellingen te maken en het platform aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruikers.

Beheer van bedrijfsmiddelen
 • Activa definiëren, tijdreeksgegevens koppelen en aangepaste activakenmerken configureren
 • Definieer activacategorieën en onderlinge afhankelijkheden van activa ("activabomen")

Gegevensvisualisatie

De meeste Industrial IoT use cases vereisen datavisualisatie en -analyse in een eerste stap. easyConnect datavisualisatiediensten stellen gebruikers in staat om live en historische gegevens te bekijken, te monitoren en weer te geven. Configureer dashboards en grafieken eenvoudig zonder voorkennis. Overal gegevens analyseren en tijdreeksgegevens aanvullen met gebruikersinterpretaties. Weidmüller biedt ook andere visualisatietools dan easyConnect.

Gegevensvisualisatie
 • Reeks visualisatiefuncties (tabeloverzicht, live monitor, grafiek)
 • Moderne gebruikersinterfaces waarvoor je geen kennis van webtechnologieën hoeft te hebben

Toegang op afstand

Veilige toegang op afstand gemakkelijk gemaakt. u-link garandeert een snelle en veilige toegang tot machines en installaties, terwijl het ook een efficiënt beheer van productie-installaties, gebruikersclients, toegangsrechten of firmwareversies mogelijk maakt. u-link is beschikbaar als een service op easyConnect, maar ook als een stand-alone product.

Toegang op afstand
 • Eenvoudige bediening. Maak verbinding met je computer met slechts één klik
 • Veilige service. Beveiligde toegang op afstand (Duits Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging)

AutoML

Met Weidmüller Industrial AutoML kun je je activiteiten optimaliseren, de productkwaliteit verhogen en nieuwe bedrijfsmodellen ontwikkelen door te profiteren van geavanceerde analyses. Als machine- of procesexpert kun je gemakkelijk modellen voor machinaal leren bouwen, implementeren en bedienen zonder dat je daarvoor enige data science-vaardigheden nodig hebt. De AutoML tool stelt je in staat om je gegevens en domeinkennis over te dragen naar ML-modellen die waarde genereren voor je bedrijf.

AutoML
 • Gebaseerd op je eigen gegevens en vakkennis
 • Zonder de noodzaak van extern advies of een datawetenschapper
 • Automatisch genereren van modellen
 • Eenvoudiger en sneller ontwikkelingsproces van oplossingen

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?

Ga direct naar de stap-voor-stap handleiding om onze eenvoudige constructies te vinden.