Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Het maakt niet uit welke projecten je doet, Weidmüller en onze distributiepartners staan voor je klaar. Wij zetten ons in voor het opbouwen van langdurige en betrouwbare samenwerkingsverbanden. Op deze manier zorgen we ervoor dat klanten overal ter wereld dezelfde hoogwaardige adviezen, producten en diensten krijgen. Daarnaast profiteer je van de diepgaande kennis van lokale marktexperts en hun logistieke expertise. Zo krijg je de juiste producten precies op het moment dat je ze nodig hebt.

Je voordelen in één oogopslag

Uitstekende expertise

Uitstekende expertise

Al onze distributiepartners, of het nu gaat om wereldwijde spelers of lokale specialisten, zorgen voor een grondige kennis van het Weidmüller portfolio en de oplossingen.

Totale flexibiliteit

Totale flexibiliteit

Of je nu de voorkeur geeft aan online of over-the-counter kopen, liever op lange termijn wilt plannen of de volgende dag wilt laten bezorgen, onze distributiepartners voldoen aan een breed scala van mogelijkheden om je te ondersteunen bij je werkzaamheden.

Klantspecifiek

Klantspecifiek

Diepgaande kennis van de trends in de sector en de lokale vereisten stellen onze distributiepartners in staat om je advies te geven en oplossingen aan te bieden die precies op je behoeften zijn afgestemd.

Eén doel één team: Onze wereldwijde distributiepartners

Altijd aan uw zijde

Altijd aan uw zijde

Altijd aan uw zijde

Eén ding is zeker: u kunt altijd rekenen op onze distributiepartners! Hun diepgaande kennis van uw lokale markten en eisen, gecombineerd met hun expertise op het gebied van het Weidmüller portfolio, stelt hen in staat om de juiste oplossingen te vinden voor uw uitdagingen. Altijd state-of-the-art met de hoogste kwaliteit en geografisch dicht bij u in de buurt, wanneer u snel een persoonlijk consult nodig heeft.

Zoek distributiepartners over de hele wereld

We weten dat onze grootste kracht de lange termijn partnerschappen zijn die we opbouwen met gelijkgestemde bedrijven. Weidmüller waardeert de nauwe samenwerking met onze distributiepartners. De onderlinge kennisdeling helpt ons ervoor te zorgen dat we de juiste producten, oplossingen en diensten aanbieden voor de uitdagingen waar onze klanten voor staan.

Laurent Dussouchet, Hoofd Global Distribution Account Management

Soms zijn goede dingen zo dichtbij: Onze lokale distributie-expertise

Perfecte aanvulling

Meer distributie informatie

Neem contact op