Onze samenwerking naar een hoger niveau tillen

Onze samenwerking naar een hoger niveau tillen

PRO betekent dat je ergens voor bent en ergens voor staat. Dit belichaamt perfect Weidmüller's houding ten opzichte van de distributie. Onze betrokkenheid bij onze distributeurs is ongeëvenaard. We investeren veel in het opbouwen van langdurige en winstgevende samenwerkingsverbanden met gelijkgestemde bedrijven. Door de voordelen met elkaar te verbinden, zorgen we ervoor dat we samen sterker staan.

Om deze toewijding naar het volgende niveau te brengen en onze gezamenlijke inspanningen zichtbaar te maken hebben we Weidmüller Distributie PRO geïmplementeerd. Een partnerprogramma dat speciaal is ontworpen om je als onze voorkeursdistributiepartners te promoten en je PROfessional-status bij onze eindklanten onder de aandacht te brengen.

Je voordelen in één oogopslag

Opleidingsprogramma op maat

Opleidingsprogramma op maat

Gratis toegang tot het Weidmüller Learning Platform met trainingen gemaakt door Weidmüller experts speciaal voor de behoeften van onze PROfessional partners.

Nauwe samenwerking

Nauwe samenwerking

Gemakkelijke toegang tot Weidmüller specialisten voor gezamenlijk eindklant overleg en ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen.

Verhoogde status

Verhoogde status

Distributie PRO-titel en marketingmateriaal om je speciale status te benadrukken. Voor zelfpromotie en promotie via Weidmüller kanalen.

Op de zaken vooruit

Op de zaken vooruit

Ben als eerste op de hoogte van onze nieuwste technologische ontwikkelingen en bied onze nieuwste innovaties aan je eindklanten aan.

Verbindende voordelen

Verbindende voordelen

Ondersteuning bij het omgaan met de steeds veranderende eisen van markten, industrieën en eindklanten. Ervoor zorgen dat we samen sterker staan.

Klantgericht

Klantgericht

Het helpen van je klanten. Ondersteuning voor best-in-class diensten online, offline en overal waar je klanten projecten uitvoeren.

Word een distributie PROfessional

Word een distributie PROfessional
Distributie PROfessional

Word een distributie PROfessional

Ontdek alle manieren waarop het Weidmüller PROfessional Partner PROgramma je succes vergroot in onze video.

Je naar een hoger niveau tillen: onze DistributieProfessionals

Benadrukken van je expertise

Benadrukken van je expertise

Benadrukken van je expertise

Als het verlengstuk van Weidmüller naar de eindklant, bewijzen onze distributiepartners voortdurend hun inzet voor best-in-class diensten. Met ons Distribution PRO Partner Programma richten we de spotlight op je uitstekende resultaten en ondersteunen we je bij het promoten en versterken van je expertise. Sluit je aan bij ons Distributie PRO-programma en profiteer van de voordelen van een gecertificeerde Distributie PRO van een van 's werelds leiders op het gebied van industriële connectiviteit.

Samen sterker: de kracht van PROximity

Toegewijd aan je kwaliteit.

Toegewijd aan je kwaliteit.

Toegewijd aan je kwaliteit.

Voordelen om een Weidmüller Distributie PRO te worden:

  • Van een op maat gemaakt trainingsprogramma tot de voorkeurstoegang tot onze Weidmüller experts ondersteunen wij je voortdurend bij het meetbaar verbeteren van je diensten.
  • We delen onze inzichten over markt- en technologische ontwikkelingen en geven je een voorproefje van onze productinnovaties om onze wederzijdse strategische doelstellingen te sturen.
  • Om je te helpen je te onderscheiden in een concurrerende markt, creëren wij zichtbaarheid en bewustzijn voor je gecertificeerde Weidmüller Distributie PRO status bij eindklanten

Distributie PROgramma: Gecertificeerde status voor maximaal effect

Ervoor zorgen dat je opvalt

Ervoor zorgen dat je opvalt

Ervoor zorgen dat je opvalt

Als onderdeel van ons programma, waarderen wij je met de Weidmüller Distributie PRO status. Dit wordt zichtbaar gemaakt met een uniek logo dat je ontvangt voor je zelfpromotie online en offline. Natuurlijk gebruiken we onze Weidmüller-kanalen om je te promoten als onze favoriete distributiepartner.

  • Distributie PRO-logo voor zelfpromotie
  • Promotie van PRO partners op de distributie sectie van de wereldwijde Weidmüller website
  • Online Weidmüller-campagnes creëren zichtbaarheid en bewustzijn voor onze PRO-partners
  • Gezamenlijke marketingcampagnes verhogen het pull-effect bij eindklanten

PROof of expertise: Helpt je je klanten te helpen

Je succes is onze motivatie

Je succes is onze motivatie

Je succes is onze motivatie

Een belangrijk voordeel om een Weidmüller Distributie PRO te worden: gratis toegang tot ons Weidmüller Learning Platform. De cursussen in deze online training tool zijn ontwikkeld door Weidmüller trainers, die experts zijn in hun vakgebied. De inhoud is specifiek afgestemd op de behoeften van onze Distribution PRO's en is altijd en overal toegankelijk. Met deze tool maken wij het je gemakkelijker om diepgaande kennis op te doen en beter te verkopen.

Perfecte aanvulling

Meer distributie informatie