null

Smart Cabinet Building - Netwerken van technologie en expertise

Schakelkastconstructie is geplaatst in een opmerkelijk spanningsveld:
een bijna onhandelbaar aantal technische features in het licht van snel veranderende eisen van klanten, hoge kosten en prijsdruk met krappe deadlines. Dit kan alleen worden bereikt door de mogelijkheden van automatisering en digitalisering over te nemen en een perfecte interactie tussen product, proces en productiemiddelen tot stand te brengen. Op dit moment ontbreekt het aan algemene, economische oplossingen die beantwoorden aan de individuele behoeften van de bouwer van het paneel.

Huidige uitdagingen oplossen

Het doel van SMART CABINET BUILDING is om integrale oplossingen te bieden voor stroom en toekomstige uitdagingen op het gebied van kastbouw door technologie en expertise in alle stappen van het proces te verbinden. Dit varieert van de selectie van componenten via de voormontage van kabelbomen, apparatuur en behuizingen tot en met begeleide eindmontage en testen voorafgaand aan de inbedrijfstelling.

De basis voor het netwerken van de processtappen is de “digitale tweeling”, een volledige digitale beschrijving van het bedieningspaneel en de componenten die kunnen worden gebruikt om de verschillende processtappen aan te sturen.

Interactieve infographic

Digitalisering als hefboom

Digitalisering als hefboom

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

De productiviteit kan alleen met succes worden vergroot door een alomvattend zicht te hebben op de afzonderlijke aspecten van de waardeketen. Door gebruik te maken van het optimalisatiepotentieel dat bestaat in de interfaces tussen de afzonderlijke processtappen, kunnen enorme werkzaamheidsverbeteringen worden bereikt. De bedrijven Weidmüller, Komax, Zuken, Armbruster Engineering en nVent Hoffman / Steinhauer hebben het SMART CABINET BUILDING initiatief in het leven geroepen om het bouwen van schakelkasten mogelijk te maken, om dit potentiaal met op maat gemaakte, consistente oplossingen te bereiken.

Brochure over het initiatief