Verbindingstechniek voor apparaatfabrikanten

Contactoplossingen voor PCB-aansluitingen

Verbindingstechniek voor apparaatfabrikanten

Optimale contactoplossingen voor uw PCB-aansluitingen

PCB-connectoren en PCB-klemmen zijn essentiële componenten bij de productie van elektronica-apparaten en schakelingen. In de loop van de industriële automatisering moeten PCB-aansluitingen steeds compacter en bestendiger worden. Ook is hierbij een betrouwbare en veilige aansluiting met een breed scala aan functies van belang. Dit vereist dat een nieuwe generatie SMART-apparaten wordt geïntegreerd met geavanceerde automatiseringsoplossingen voor een zo efficiënt mogelijke werking.

Wij bieden innovatieve aansluitoplossingen voor next generation-apparaten die zorgen voor optimale transmissie van vermogen, signalen en data voor apparaatfabrikanten en systeemintegrators. Onze PCB-connectoren en PCB-klemmen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en een naadloze integratie in bestaande systemen mogelijk te maken. Naast onze producten bieden we ook uitgebreide ondersteunende diensten zoals ontwerpondersteuning en OEM-oplossingen om u te helpen bij het ontwikkelen van connectiviteitsoplossingen op maat. Als betrouwbare partner voor uw apparaatproductie kunt u vertrouwen op optimale aansluitingen.

Slimme oplossingen

Slimme oplossingen

Ons brede assortiment bestaat uit commodity onderdelen, op maat gemaakte onderdelen en op maat gemaakte oplossingen met de software en diensten ter ondersteuning van een snelle ontwikkeling en een kortere time-to-market. Ons Smart Connectivity Competence Centre is toegewijd aan het ontwikkelen van innovaties op het gebied van elektrische connectiviteit.

Nieuwe technologieën

Nieuwe technologieën

Innovatie is de drijvende kracht achter ons bedrijf, en dit wordt weerspiegeld door dynamische nieuwe technologieën die we ontwikkelen om de standaard van de volgende generatie connectiviteit te zijn. Onze marktervaring en bewezen staat van dienst tonen aan dat we de ontwikkeling van ons productportfolio voortdurend aansturen

Partner voor connectiviteit

Partner voor connectiviteit

Ons wereldwijde team heeft ervaring in diverse markten, waaronder industriële besturingen, motion controls, telecom, robotica en vermogenselektronica. Laat ons wereldwijde team van experts samenwerken met uw technisch specialisten om de beste componenten te identificeren en de beste oplossing te ontwikkelen.

Producthoogtepunten voor fabrikanten van apparaten

Bent u op zoek naar briljante aansluitingen voor uw apparaten? De productie van apparaten lost de uitdagingen op van het verbinden van de bouwstenen van de volgende generatie - een verbonden slimme wereld. Dit omvat oplossingen voor fabrieksautomatisering, gebouweninfrastructuur, veiligheid, telecommunicatie, hernieuwbare energie, infrastructuur voor elektrische voertuigen en smart steden. Onze samenwerking met leiders in deze verticale markten heeft ons in staat gesteld om toonaangevende oplossingen te ontwikkelen en onze flexibele aanpak van probleemoplossing betekent dat we de beste oplossingen kunnen leveren om je ontwerpproblemen in recordtijd op te lossen.

Highlight

PCB-connectoren en PCB-klemmen

Ons brede, toepassingsspecifieke productassortiment voor OMNIMATE® Power, Signal, Data omvat producten voor industriële toepassingen, met de nadruk op signaalverwerking en vermogenselektronica.

Single Pair Ethernet

Single Pair Ethernet wordt de volgende generatie communicatiearchitectuur voor industriële IoT. Het concept van ethernet tot aan de sensoren belooft een naadloze verbinding van de sensor naar de cloud.

Connectoren

Vind alle connectors die je nodig hebt, van signaal tot voeding tot gegevens. Wij bieden alle soorten connectors voor je speciale bedrading en connectorarchitectuur, met een hoge kwaliteit en korte levertijden.

Elektronicabehuizingen

Onze electronische behuizingen bieden een toekomstbestendig platform voor toepassingen in elk ontwerp en voor alle toepassingsgebieden. Het behuizingsconcept voldoet aan de toepassing en de eisen ervan.

Service-hoogtepunten voor apparaatfabrikanten

Wilt u uw ontwerpprocessen uniek efficiënt maken? Efficiënte planning en design-in-processen besparen je kostbare tijd bij de productontwikkeling. Naast onze PCB-componenten bieden wij een breed scala aan ondersteunende tools en diensten aan. Van technische specificaties, door ontwikkeling en ontwerp, tot goedkeuring en serieproductie, kunnen onze OMNIMATE® Services je projectuitgaven en tijd aan markt aanzienlijk verminderen. Vertrouw je vertrouwen in onze expertise bij het aanschaffen van informatie en vind snel en eenvoudig de juiste componenten voor je apparaat met onze handige online tools.

Service Tools

 • OMNIMATE® 4.0 web configurator:
   Maak je individuele apparaataansluiting
 • ConnectorGuide:
   Vind het juiste product voor je wensen
 • Gratis 72h sample service:
   Bestel snel en gemakkelijk je ontwerpsample
 • Digitale gegevens:
   Ontdek onze componentenbibliotheken voor EDA-systemen

Know How

 • White paper:
   Ontdek de noviteiten in apparaataansluittechnologie
 • Speling en kruipstroomafstanden:
   Krijg een gedetailleerd overzicht voor nauwkeurige maatvoering
 • Draadverbindingstechnologieën:
   Bekijk onze verschillende aansluittechnologieën
 • Bronnen:
   Een overzicht van onze expertise

Ready-to-Robot!

Ready-to-Robot!

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

De SNAP IN-aansluittechniek brengt je bedradingsprocessen naar een heel nieuw niveau. Met SNAP IN kunnen installatie- en onderhoudswerkzaamheden net zo snel worden uitgevoerd als het knippen van je vingers.

De aansluiting is in principe net zo eenvoudig als het gebruik: De gestripte geleider wordt direct in open aansluitpunten gestoken en de SNAP IN-verbinding klikt met een klik vast.

Laatste nieuws van fabrikanten van apparaten

Als leider in de technologie zijn wij erin geslaagd om met onze PCB-connectoren en PCB-klemmen een revolutie teweeg te brengen in de PCB-verbindingstechnologie. Onze componenten zijn zeer populair in industriële toepassingen en zijn geoptimaliseerd voor toepassingsgericht ontwerpen en efficiënte productie. Wij concentreren ons hier op signaalverwerking en vermogenselektronica. Wij vereenvoudigen de processen van onze klanten door ons uitgebreide dienstenaanbod en de digitale gegevens die wij ter beschikking stellen.

Heb je vragen?

Heb je vragen?

* Required fields