HomePersBedrijfsnieuwsWeidmüller op Indumation 2013

Industriële connectivity-oplossingen van Weidmüller dragen bij aan het verbeteren van uw industriële installaties

Indumation, 24, 25 & 26 April, Kortrijk Xpo - Stand H1 - B01

 

Het runnen van moderne en high-performance industriële installaties en het maximaliseren van de inkomsten is een grote logistieke uitdaging en vraagt ​​om een ​​snelle, flexibele, efficiënte, betrouwbare en veilige service voor uw klanten, en één die korte perioden van immobilisatie en onderhoud vereist.

 

De Weidmüller medewerkers staan voor u klaar op stand H1 - B01 van Indumation 2013 om oplossingen voor de elektrische aansluiting, de transmissie en conditionering van energie, signalen en data van industriële installaties te laten zien en te bespreken. Onze connectoren, terminals, behuizingen, Industrial Ethernet, PCB componenten, overspanningsbeveiliging, relais en tools zullen allemaal te zien zijn waaronder:

 

RockStar® HighPower Serie

Onze RockStar ® HighPower serie is voorzien van een innovatief pluggable power product transmissie-oplossing, wat betekent dat de installatie snel, efficiënt en nagenoeg onderhoudsvrij is. Gemaakt van zeer duurzaam materiaal, de connectoren zijn gemakkelijk te hanteren en er is geen speciaal gereedschap nodig. Daarnaast is de connector modulair opgebouwd waardoor deze kan worden gebruikt voor een breed scala van verschillende oplossingen.

 

De behuizingen zijn ontworpen voor gebruik onder extreme omstandigheden. De kenmerken zijn onder andere IP68/69K beschermingsgraad, hoge schok-, trillings- en waterbestendigheid, en in combinatie met onze connectoren de ideale keuze voor het beschermen van gevoelige interfaces tegen elektromagnetische interferentie.

 

Overspanningsbeveiligingsmodules

Weidmüller biedt een breed scala aan overspanningsbeveiligingsmodules die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw installatie voldoet alle huidige voorschriften, met inbegrip van BS7671:2008, beter bekend als de 17de editie Wiring Regulations. Onze producten variëren van energie toevoerbescherming, onze VPU serie apparaat bescherming klasse I, II en III en biedt zo dus een oplossing voor alle beschermingsniveaus van bliksembeveiliging, tot zuiver eindniveau apparaatbescherming, speciale modules in deze serie zijn o.a. speciaal voor PV zonne-energie toepassingen. Ook binnen de portefeuille is het Varitector bereik van meet- en regelapparatuurbeveiligingen. Deze units zijn ontworpen voor een breed scala aan analoge en binaire signalen in diverse behuizingen met inbegrip van, VSPC – steekbare modules die lokaal vervangen kunnen worden, VSSC4 terminal afmetingen 6,2 mm breed en de VSSC6 6.2mm breed met de mogelijkheid tot loskoppelen. Ons assortiment wordt aangevuld met systemen voor gegevensverzameling en coaxbeveiliging waaronder Ethernet, RS485, RS232 en Coax aansluitingen.

 

Industrial Ethernet

Weidmüller biedt een breed scala aan industriële Ethernet producten, van un-managed tot managed component switches van un-managed tot managed Gigabit Ethernet-switches, Power-over-Ethernet-switches, media converters, Industrial Wireless LAN-eenheden en routers. Als aanvulling op het assortiment zijn IP67-switches voor gebruik buiten de kast met behulp van M12-connector-technologie. De product portefeuille wordt aangevuld door een breed scala van passieve componenten vanuit het veld te monteren RJ45-connectoren, DIN-rail aansluitpunten, tot IP67 Panel aansluitpunten. Zowel koper-en glasvezelkabels zijn verkrijgbaar in standaard of op maat gemaakte lengtes voor specifieke toepassingen.

 

Op onze stand zullen ook onze HDC HV (High Voltage) power modules, onze veelzijdige SAI M12 kabel assemblage, onze M23 voedings- en signaalconnectoren, onze overspanningsbeveiligingsportefeuille, onze bekende SAK-serie die zich bezighoud met de meest uiteenlopende functies onder ongunstige omstandigheden, onze W-serie aansluitklemmen met veer-type aansluittechnologie in aanvulling op schroef-type en spanningsklemmen en onze felbegeerde gamma van gereedschappen en markers aanwezig zijn.

 

Klippon TB MH behuizingen

Onze Klippon ® TB MH (Multi-Scharnier) behuizingen bieden een uitstekende prestatiekenmerken en voldoen aan de strenge eisen van industriële en gevaarlijke gebieden. Gemaakt van elektro-gepolijst roestvrij staal type 1.4404/316L of gelakte staalplaat (RAL 7032) de Klippon TB MH serie is verkrijgbaar in twaalf maten en drie standaard dieptes variërend van 220 x 150 mm (HxBxD) tot en met 980 x 740 x 200mm. Ze voldoen aan de ATEX, IECEx en de lege behuizingen normen EN 62208 en EN 60079.

 

De Klippon TB MH biedt een beschermingsgraad tot IP 66/67. Ontworpen voor een temperatuurbereik van -60 tot +135 ° C, de kasten worden standaard geleverd met een siliconen afdichting voor gebruik onder extreme temperaturen. Zij zijn gecertificeerd met diverse goedkeuringen zoals ATEX, IECEx, GOST Ex, cULus en Russian Maritime Register.

 

Een geïntegreerde stof- en vochtkanaal voorkomt dat vuil en vocht binnendringen wanneer de behuizing wordt geopend. De externe aardingsbout is uitgerust met een IP66/67 geclassificeerd vergrendelingsmechanisme en is beschermd tegen verdraaien. De kasten zijn impact- (10 J, ATEX 7J) en corrosiebestendig. Bedrijfsklaar voor aansluiting op bestelling van de klant - uitgerust met klemmen en kabeldoorvoeringen, worden de Klippon TB MH behuizingen geleverd met maximaal vier wartelplaten (en eventueel zonder bodemplaat), zodat kabelwartels eenvoudig en snel geïnstalleerd en aangesloten kunnen worden.

 

De Klippon TB MH-serie is redelijkerwijs aangevuld met een afgeronde reeks accessoires, waaronder montageplaten, klemmenrails, wartels, compenserende elementen, een hangslot voor extra beveiliging en andere kabelinvoersysteemoplossingen.

 

 

Klant specifieke oplossingen

Onze service voor klant specifieke oplossingen omvat uitgebreid overleg, engineering en installatie voor aangepaste behuizingen. Ze kunnen tijdens het productieproces worden gewijzigd zodat ze aan uw eisen voldoen en aangevuld worden met diverse extra componenten. Er is een breed scala aan opties beschikbaar, zoals voorgeboorde gaten en uitsparingen, een keuze van oppervlakken en materialen, graveren en etikettering, locking en alternatieve maten. Houders voor documenten en classificatie niveaus, deurhouders, regenschilden en nog veel meer accessoires kunnen worden geïnstalleerd als u dat wenst.

 

Over Weidmüller

Weidmüller levert producten, oplossingen en diensten in de industriële omgeving. Wij zorgen voor de elektrische aansluiting, de transmissie en conditionering van energie, signalen en data voor infrastructuur en spoortoepassingen, signalering en rollend materieel. Al onze producten zijn onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Ze zijn getest in ons eigen erkend laboratorium op bijzonder relevante criteria zoals weerstand tegen trillingen, stoten en extreme temperaturen, evenals duurzaamheid en elektromagnetische compatibiliteit.