HomeProductenElectronics

Electronics

De strategische business unit Electronics ontwikkelt en levert elektronische oplossingen voor industriële automatisering

 

De strategische business unit Electronics ontwikkelt en levert elektronische oplossingen voor industriële automatisering, procescontrole applicaties en voor energieopwekking voor zowel in als buiten de schakelkast.

 

De focus van de BU Electronics is het verwerken van digitale en analoge signalen, zoals conversie, standaardisering en beveilig en daarnaast het verzorgen van de communicatie van deze signalen in een netwerk. Electronics heeft signaalconditionering en remote I/O in het programma voor velbuscommunicatie gebaseerd op Industrial Ethernet en veldbussystemen.

 

Aanvullende oplossingen zoals overspanningsbeveiliging en het versterken en schakelen van digitale signalen zijn aanwezig. Systemen die elektrische apparaten zoals industriële communicatie infrastructuur en PLC systeem interfaces voorzien van voeding en voorgeassembleerde kabels completeren deze portfolio.

Al producten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en hebben een optimale bewerking van de elektrische aansluiting en garanderen een veilige verbinding. De individuele modules zijn perfect afgestemd op de zware industriële omgevingen en zijn derhalve bestand tegen hoge temperaturen en elektromagnetische invloeden.

 

Met deze productportfolio bestrijkt de BU Electronics het applicatiegebied van conditionering en bewerken van energie, signalen en data in industriële omgevingen.