HomeCorporateBeurzen

Beurzen

Weidmüller kunt u bezoeken op de volgende beurzen en evenementen.

 

PROFIdag, Technologiecentrum Diepenbeek, Belgium

 

De PROFIdag is een initiatief van de vereniging PI Belgium. De PROFIBUS, PROFINET & IO-LINK dag voorziet in kennis- en ervaringsoverdracht rondom de technologie en de praktijk van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link.

 

Niet alleen de productie omgeving en de machinebouw worden besproken, ook wordt de nodige aandacht aan de procesindustrie gegeven. De dag wordt begonnen met een korte basis introductie, altijd goed om even terug te gaan naar de basis van de verschillende protocollen.

Daarna zal ingezoomd op het veelbesproken Industry 4.0, alleen blijft het op de PROFIdag 2015 geen hol begrip meer maar zal men laten zien hoe we er ook echt mee aan de slag kunnen. Ook het thema, hoe PROFIBUS en PROFINET te combineren wordt besproken en krijgt u praktische tips over het voorkomen van EMC. U kunt ook zien hoe u PROFINET redundant kunt uitvoeren en zelfs wireless kunt toepassen. Ook worden RFID signalen via PROFINET behandeld. Al met al een volle dag met heel veel informatie.

 

Doel van de PROFIdag is u te informeren om uw onderhoud, productie of engineering nog beter te organiseren en te laten renderen. U zult op de hoogte worden gebracht over de nieuwste toepassingen, de laatste updates en de laatste producten omtrent PROFIBUS, PROFINET en IO-Link.

Een dag om ook andere gebruikers te ontmoeten en bij te praten over de laatste stand van zaken. Wij zien u graag op de PROFIdag 2015!

 

 • Technologiecentrum Diepenbeek
 

CEBEO Technologie 2015

 

Van 19 tot en met 21 mei 2015 wordt paleis 3 van Brussels Expo opnieuw het decor van de tweejaarlijkse beurs Cebeo Technologie. Weidmüller zal u als een van de deelnemende leverancier samen met Cebeo voorstellen de nieuwste trends, producten en oplossingen in ons vakgebied.

Producten, oplossingen en diensten in het kader van energie-efficiënte en ‘slimme’ installaties in de residentiële, tertiaire en industriële sector staan opnieuw centraal.

 • Brussel
 • 19 t/m 21 mei 2015
 • Stand 516
 

Weidmüller Technologiedag op 23 april 2015

 

Seminar: Verbeter de productie efficiency...

 

Productiebedrijven hebben technische installaties met veel sensoren, die een schat aan informatie over de productieprocessen herbergen.

Maken eindgebruikers daar optimaal gebruik van? We worden overspoeld met begrippen als internet of things, business intelligence, big data, data analytics en cloud diensten.

Door kennis van technologieën samen te brengen, kunnen prestaties verbeterd worden. We hebben interessante sprekers uitgenodigd om hun ervaringen met u te delen.

Daarnaast is dit een uitgelezen moment om met uw branchegenoten te netwerken.

 

Sprekers:

 • Patrick Cruysen- Design for availability
 • René Heima- EMC invloeden op besturingen/ installaties/ juist aansluiten van systemen
 • Erwin de Goede- Nieuwe norm schakelkasten/ testen panelen NL
 • Tim van den Berg - Nieuwe norm schakelkasten/ testen panelen BE
 • Charles Preeker- Het energie akkoord: Hoe verlaag ik mijn energieverbruik van het machinepark
 • Philip Vorsselmans- Remote maintenance NL

 

Klik hier om u te registreren voor de Weidmüller Technologiedagen

 

Agenda

Klik hier voor het volledige programma van de technologiedag op 23 april in Gent

Klik hier voor het volledige programma van de technologiedat op 4 juni in 's-Hertogenbosch

 

 

 

 

 

De beste verbindingen op de Hannover Messe 2015

Ontmoet uw partner in industriële connectiviteit van april 2015

Wij verwelkomen u graag op 's werelds toonaangevende industriële vakbeurs in Hannover

Let's Connect

 

Op de Hannover Messe ervaart u hoe onze innovatieve oplossingen blijven groeien in lijn met de behoeften van een dynamische markt met toegevoegde waarde in uw industrieën en toepassingen. Kom naar onze stand, waar we u graag informeren over onze producten, oplossingen, diensten en energiebeheer in overeenstemming met ISO 50001.

 

Onze innovaties wachten op u!

Industry 4,0 - Samen op weg naar de Smart Factory

Geïndividualiseerde, zeer flexibele, geautomatiseerde productie-eenheden lijken, als het gaat om de industrie 4.0, nog steeds gezien te worden als visie op de toekomst. Weidmüller biedt als pionier al concrete oplossingen die industriële bedrijven in staat stelt zich voor te bereiden op het "Internet of Things" en productiecontrole via de "Big Data Cloud '- zelfs voor bestaande machinefabrieken.

 

 • Hannover Messe
 • 13-17 april 2015
 • Hal 11, stand B60