HomeCorporateKwaliteit & Certificering

Kwaliteit en certificering

Top kwaliteit en talrijke keurmerken – voor uw veiligheid

 

Om altijd een eersteklas product bij u af te leveren, is kwaliteitscontrole van groot belang. Te beginnen met ons product kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001 tot het monitoren van onze processen door onafhankelijke instituten. Zij controleren onze productiefaciliteiten, ons kwaliteitsmangementmanagement en de laboratoria. Dit levert voordeel op voor totale betrouwbaarheid en levensduur.

 

Geaccrediteerde testlaboratoria

De betrouwbaarheid van technische data is van uiterst belang voor de gebruiker. Ons lab is geaccrediteerd volgens DIN EN ISO/IEC door een externe organisatie (German Accreditation Body for Technology GmbH). Dit stelt onze laboratoria in staat om tests uit te voeren voor aansluitklemmen, connectoren en elektronische apparatuur – inclusief EMC en milieutests. U kunt er van op aan dat onze producten in de gehele wereld gebruikt kunnen worden.

Product keurmerken

Keurmerken zijn het bewijs van de kwaliteit van onze producten. De keurmerken worden toegekend na langdurige testen die uitgevoerd worden door onafhankelijke instituten en is een voorwaarde om toegelaten te worden tot sommige markten of applicaties.

Certificaten

Kwaliteitsmanagement in de Weidmüller groep is gebaseerd op ISO 9001. Gecertificeerde verificatie, uitgevoerd door onafhankelijke instituten, maakt het u eenvoudiger om een leverancier te beoordelen.

De Weidmüller certificaten en productkeurmerken zijn beschikbaar in onze Download area.