HomeProductenElectrical Connectivity

Electrical Connectivity

 
Onze traditionele en succesvolle core business unit Electrical Connectivity staat garant voor een uitgebreid pakket systeemcomponenten voor de complete constructie van passieve netwerken voor automatiseringssystemen voor o.a. energie, signalen en data. Te beginnen met onze verbindingscomponenten (aansluitklemmen, industriële connectoren en PB componenten). Integratie in de "value chain" van onze klanten is mogelijk met compleet geassembleerde kabels, met klemmen bezette DIN-rails en met klantspecifieke RVS kasten, compleet geassembleerd met verbindingsproducten en elektronica.

Deze "plug&play" modules zijn onderdeel van onze CSS. Customer Specific Solutions (CSS) omvat technisch advies-service, ontwerp en samenbouw voor modules en subsystemen waarin de producten van Weidmüller worden ingezet voor specifieke applicaties. De CSS afdeling is een toegewijde business unit met heldere strategische doelstellingen; iets wat onmisbaar is in deze project georiënteerde markt.

 

Nauwe samenwerking met onze klanten in eerste ontwerpfase van het project maakt het ons mogelijk om met innovatieve oplossingen te komen die een duidelijk voordeel bieden binnen het proces van de klant. Onze TCO benadering (Total Cost of Ownership) begint daarom in de ontwerpfase en resulteert in de levering van een op maat oplossing voor de applicatie. Deze oplossingen varieren van een innovatieve PCD tot een complete netwerk infrastructuur voor een verpakkingsmachine.